יין הוא ללא ספק אחד המשקאות העתיקים ביותר ובכוחו לשדרג את הארוחה ולהעניק הרבה סטייל ואופי. בדרך כלל נגיש יין שאנחנו מכירים ושטעמו ברור, יין שייצרו אותו ביקב מוכר, ותיק ואמין. צריכת מותג של יין תגרום לנו תחושת נוחות, שכן אנחנו נמצאים על אדמה יציבה שניתן להירגע ולהרגיש שבחרנו כראוי. את היינות מייצרים מענבים שעוברים תסיסה באמצעות שמרים, שהופכים את הסוכר בענבים לאלכוהול. הסוד הטמון בייצור יין איכותי הוא היכולת לשלב בין הרכיבים האיכותיים ביותר לבין יכולת ייצור שהיא חסרת הפשרות. במהלך השנים נבדלו יינות שונים בזכות שנות בציר מוצלחות והטרואר (מכלול של תנאי סביבה לגידול גפנים) כגון: אקלים ייחודי, האדמה, מומחיות הייצור ותנאי גידול נוספים. . כל אלה, הם רק חלק ממכלול האלמנטים שמבטיחים את איכותו של היין שיהפוך בסופו של דבר למותג יוקרתי.
Hotline: